RECHTSGEBIEDENBurenrecht

Een goede buur…totdat u uw erf niet meer op kunt.

BURENRECHT

Bij het burenrecht kunnen de emoties vaak hoog opspelen. Problemen die betrekking hebben op de rechten en plichten van eigenaren spelen daarbij een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een erfdienstbaarheid als een recht van overpad of een recht van weg. Ook overhangende takken, een woekerende klimop en het plaatsen van schuttingen over de erfgrens zijn een grote bron van ergernis. Wordt uw uitzicht weggenomen of wordt de lichtinval minder door een geplande verbouwing?

Vaak lukt het ons om, in overleg met uw buren, een werkbare oplossing te vinden die recht doet aan uw juridische positie. Veelal wordt echter ook pas een oplossing gevonden ná een juridische procedure.

Wij zijn zeer goed op de hoogte van de complexe juridische aspecten van het burenrecht en de laatste jurisprudentie omtrent onrechtmatige hinder, verbouwingen, erfgrensoverschrijding, aanbrengen van vensters en openingen in gevels, erfdienstbaarheden, mandeligheid en problematiek omtrent funderingswerkzaamheden.

http://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2017/12/pexels-photo-5516521-640x600.jpg

DIRECT IN CONTACT MET EEN BURENRECHTSPECIALIST?

Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Sarah
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Sarah

OVERIGE SPECIALISATIES:

Meer lezen?

Neem een kijkje op onze blog.

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:020-5289030
fax:020-5289618

e-mail:info@amsteladvocaten.nl

Webdesign by Brndtfy. Foto's door Bert Nienhuis, Thijs Wolzak en Charlie Charlie