RECHTSGEBIEDENHuurrecht

Wij houden u graag een spiegel voor.

HUURRECHTHuurrecht woonruimte en bedrijfs onroerend goed.

Het huurrecht is altijd aan ontwikkeling en verandering onderhevig. Met de invoering van de Wet doorstroming huurmarkt is het nu bijvoorbeeld mogelijk geworden om een huurcontract voor een periode korter dan twee jaar aan te gaan. Dit was vroeger ondenkbaar. Met de opkomst van bijvoorbeeld short-stay verhuur wordt het huurrecht steeds actueler en beweegt het recht dus mee met de heersende markt.

Amstel Advocaten heeft 30 jaar ervaring binnen het huurrecht. Wij staan verhuurders van één of meerdere woningen bij waarbij we indien mogelijk ook vaak goed contact onderhouden met de beheerder van deze panden. Samen gaan we aan de slag om dwarsliggende huurders aan te pakken. We staan ook huurders van woningen bij die bijvoorbeeld veel overlast ervaren van hun buren of een zeer slecht onderhouden woning huren. Doordat wij zowel huurders als verhuurders bedienen kunnen wij u ook een spiegel voorhouden. Mede hierdoor weten wij als geen dat niet alleen juridische maar sociale argumenten belangrijk zijn om een zaak bij de rechtbank te kunnen winnen.

Verder onderhouden wij nauwe contacten met makelaars, beheerders en verhuurders van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij adviseren en onderhandelen voor en met de cliënt bij het aangaan van nieuwe huurovereenkomsten. En staan wij hen bij in het voeren van procedures tegen huurders die zich niet aan deze huurovereenkomsten houden. Anderzijds staan wij huurders van winkel- en kantoorruimten bij indien zij onterecht zijn gedagvaard of als er bijvoorbeeld sprake is van ernstig achterstallig onderhoud. Ook hier geldt dat doordat wij zowel huurders als verhuurders bijstaan wij heel goed op de hoogte zijn van álle, dus niet alleen de juridische maar ook de sociale aspecten van het huurrecht.

Dit is goud waard in het voeren van procedures bij de rechtbank.

Hypotheekrecht

DIRECT IN CONTACT MET EEN HUURRECHTSPECIALIST?

Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Sarah
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Sarah

OVERIGE SPECIALISATIES:

Meer lezen?

Neem een kijkje op onze blog.

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:020-5289030
fax:020-5289618

e-mail:info@amsteladvocaten.nl

Webdesign by Brndtfy. Foto's door Bert Nienhuis, Thijs Wolzak en Charlie Charlie