RECHTSGEBIEDENVastgoedrecht

Wij kennen de dynamische vastgoedmarkt als geen ander en weten hoe belangrijk het is om zaken snel en vakkundig aan te pakken.

VASTGOEDRECHT

Bij het ontwikkelen, (ver)kopen of exploiteren van een project krijgt u te maken met complexe en soms zelfs tegenstrijdige wet- en regelgeving. Om ervoor te zorgen dat u geen juridische risico’s loopt is het van belang dat u volledig op de hoogte bent van het ingewikkelde vastgoedrecht dan wel dat u zich goed laat adviseren. U mag immers geen steken laten vallen, dat kan namelijk ingewikkelde en dure procedures tot gevolg hebben.

Amstel Advocaten geeft advies bij verwerving, eigendom, beheer en exploitatie van onroerend goed. U kunt bij ons terecht voor het opstellen en beoordelen van contracten en we verlenen bijstand in geval van geschillen rond, oplevering, (verborgen) gebreken, funderingsproblemen, (onder) aanneming en de koop en verkoop van onroerend goed.

Tot onze opdrachtgevers behoren verhuurders en huurders, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Tevens adviseren wij onder meer makelaars, architecten en aannemers.

Onze vastgoed advocaten zijn niet alleen goed en fanatiek maar hebben ook oog voor de onderlinge relaties in de vastgoedmarkt.

Klimaatinstallatie

DIRECT IN CONTACT MET EEN VASTGOEDRECHTSPECIALIST?

Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Sarah
Neem contact op met Heimo
Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Sarah

OVERIGE SPECIALISATIES:

Meer lezen?

Neem een kijkje op onze blog.

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:020-5289030
fax:020-5289618

e-mail:info@amsteladvocaten.nl

Webdesign by Brndtfy. Foto's door Bert Nienhuis, Thijs Wolzak en Charlie Charlie