ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ADVOCAAT PARTNERAnnemarie Govers-Schotten

opschorting

Mr. Annemarie Govers is in 1998 beëdigd als advocaat en staat zij haar clientèle, waaronder vastgoed-ontwikkelaars, makelaars, het MKB en uiteraard ook vele particulieren, met veel plezier en enthousiasme bij.

Annemarie heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden binnen het vastgoedrecht zoals: vereniging van eigenaren recht / appartementsrecht (VvE-recht), Huurrecht, (civiel)bouwrecht, burenrecht en erfdienstbaarheden problematiek. Verder adviseert zij bij aan- en verkoop van onroerende zaken en kunt u bij haar terecht in het geval zich bijvoorbeeld verborgen gebreken voordoen en of partijen zich niet aan de overeekomst houden.

Annemarie is voor haar toetreding tot de Nederlandse Orde van Advocaten als jurist en vastgoeddeskundige werkzaam geweest bij het Ontwikkelingsbedrijf Amsterdam (OGA) en kent de vastgoedmarkt door en door. Zij heeft tevens de makelaarsopleiding en de opleiding tot professioneel mediator afgerond.

opschorting
http://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2018/02/HeimoGovers-533-417x480.png

ADVOCAAT PARTNERHeimo Govers

http://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2017/12/Amstel-Advocaten0001-320x320.jpg

Mr. Heimo Govers heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is na zijn studie direct aan de slag gegaan als advocaat op de Nederlandse Antillen.

In 1988 is Heimo beëdigd als advocaat in Amsterdam en lid geworden van de Nederlandse Orde van Advocaten. Tijdens zijn carrière heeft hij een voorliefde voor het civiele procesrecht ontwikkeld en is daarbij met regelmaat in de rechtbank en het gerechtshof te treffen. Heimo is gespecialiseerd in arbeidsrecht, huurrecht en vastgoedrecht in de breedste zin van het woord en voert graag procedures in hoger beroep waar hij zich op miniscule wijze in vast kan bijten.

Tot zijn dagelijkse werkzaamheden behoren het opstellen en beoordelen van (complexe) huurcontracten en koopcontracten, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en VvE recht.

Heimo spreekt o.a. Spaans en Papiements.

ADVOCAAT MEDEWERKERSarah van der Salm

Ontbinding arbeidsovereenkomst

Mr. Sarah van der Salm is na haar studie Nederlands Recht in 2009 in Amsterdam beëdigd als advocaat.

Aanvankelijk werkte zij bij een middelgroot advocatenkantoor gespecialiseerd in mediarecht. Mediarecht was echter niet helemaal haar ding, sinds mei 2011 werkt zij dan ook bij Amstel Advocaten.

Sarah houdt zij zich onder meer bezig met het adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht en vastgoedrecht. Sarah adviseert veel VvE’s uit onze buurt en staat tevens VvE leden bij die zich in hun VvE niet gehoord voelen. Verder behoren het huurrecht, bouwrecht, burenrecht, geschillen omtrent erfdienstbaarheden tot haar dagelijkse kost. Saar is een echte probleem oplosser.

Ontbinding arbeidsovereenkomst
http://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2018/05/mr.-Sebastiaan-Kieffer-640x627.jpg

ADVOCAAT MEDEWERKERSebastiaan Kieffer

http://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2018/05/mr.-Sebastiaan-Kieffer-640x627.jpg

Mr. Sebastiaan Kieffer procedeert en adviseert bij Amstel Advocaten op het gebied van ondernemingsrecht, faillissementsrecht, incasso, arbeidsrecht en vastgoedrecht. Daarbij is Sebastiaan met regelmaat in de rechtbank te treffen. In het vastgoedrecht specialiseert Sebastiaan zich op het gebied van het huurrecht en het VvE recht.

JURIDISCH MEDEWERKERBob de Jager

Een stoornis door derde

Bob de Jager deed een Bachelor HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en studeert momenteel Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Bob heeft bij Amstel Advocaten stage gelopen en zijn scriptieonderzoek uitgevoerd met als titel: ‘Een onderzoek naar de invulling van de voorwaarden van een ontslag wegens disfunctioneren, volgens de rechterlijke macht’. Dit onderzoek heeft hij afgerond met een 8.

In 2017 is Bob als juridisch medewerker in dienst getreden. Met zijn scherpe juridische blik biedt hij ondersteuning aan de Amstel Advocaten.

Een stoornis door derde

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:020-5289030
fax:020-5289618

e-mail:info@amsteladvocaten.nl

Webdesign by Brndtfy. Foto's door Bert Nienhuis, Thijs Wolzak en Charlie Charlie