Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Vacature advocaat vastgoedrecht / stagiaires

Werken bij Amstel Advocaten betekent dat je deel uitmaakt van een toonaangevend advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht waar ruimte is jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Amstel Advocaten investeert in haar medewerkers. Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen met veel energie, expertise en creativiteit.

Wil jij meebouwen aan onze groeiende praktijk?

Amstel Advocaten is een niche kantoor op het gebied van huurrecht, bouwrecht, VvE-recht en burenrecht.

Tot onze cliënten behoren onder meer VvE's, particuliere- en professionele huurders en verhuurders, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers, beheerders en vastgoedgebruikers in het algemeen.

Op dit moment bestaat ons team uit 5 ervaren advocaten, ondersteund door een driekoppig secretariaat onder leiding van Adriana Czeschla.

Amstel Advocaten heeft naast een adviespraktijk een grote procespraktijk. Wij staan dus regelmatig voor de rechtbank. Als dat is wat je zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Verder heerst bij ons een prettige sfeer van gelijkwaardigheid en saamhorigheid. We lunchen dagelijks samen en borrelen regelmatig op vrijdag.

Daarbij bieden wij jou een salaris dat boven de benchmark ligt met een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket zoals een pensioen, de mogelijkheid om part-time te werken en veel vrije dagen.

Wil jij meebouwen aan onze groeiende praktijk en meer weten over Amstel Advocaten, dan kun je direct contact opnemen met Annemarie Govers op 020-5289030.

Solliciteren als bestuursrecht / vastgoed advocaat?

Vacature advocaat vastgoedrecht

Ben jij ambitieus, inhoudelijk en analytisch sterk, oplossingsgericht? Werk je graag in teamverband en heb jij een aantal jaren relevante kennis van en ervaring opgedaan in het civiele vastgoedrecht dan wel bestuursrecht? Herken jij jezelf in dit profiel, dan zoeken wij jou!

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2024/02/IMG_0824-640x480.jpeg

Vacature voor studenten

Heb je al eens gedacht aan een stage bij Amstel Advocaten?
Dit is een leuke en leerzame manier om ons kantoor te leren kennen en mee te werken aan interessante zaken.

Na deze betaalde studentstage is het mogelijk om aan Amstel Advocaten verbonden te blijven als werkstudent en zelfs door te groeien naar advocaat.

Wil je weten of Amstel Advocaten bij je past, dan maken we graag kennis met je.

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2024/02/fcb479c9-62bb-4fc2-b577-d6519d4b3315-640x480.jpg
Stel uw vraag
close slider