Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

SpecialisatieBouwrecht (civiel)

Aanbouw

Het bouwrecht

Het bouwrecht gaat over de verhoudingen tussen partijen zoals de opdrachtgever, de aannemer, de buren, de architect, de financier, een projectontwikkelaar en de overheid. Vanwege de verscheidenheid aan partijen zijn er veel regels. Deze regels kunnen complex zijn.
Kennis van zaken is dan ook noodzakelijk. Amstel Advocaten wordt niet alleen benaderd om partijen bij te staan tijdens een procedure maar juist ook bij aanvang en gedurende een bouwproject. Hierdoor worden veel procedures voorkomen. Meer weten? Lees dan onze blogs over bouwrecht.

Amstel Advocaten adviseert en procedeert bij de civielrechtelijke vraagstukken van het bouwrecht. Wij behandelen zaken op het gebied van:

Heeft u na de overdracht van uw nieuwe woning een verborgen gebrek ontdekt, dan kunt u de verkoper vragen dit te herstellen. Wordt u het samen niet eens? U kunt naar de rechter. Check hier de website van de Rechtspraak. Verborgen gebreken | Rechtspraak

Opmerkelijk is dat veel bouwconflicten ook kunnen worden uitonderhandeld. Dat zou wat ons betreft het streven moeten zijn. Hierdoor kan een kostbare procedure worden voorkomen.

Let op! In overeenkomsten wordt vaak arbitrage overeengekomen. Dat is een kostbare procedure. U kunt dit, vóór het ondertekenen van de overeenkomst (!) uit de algemene voorwaarden onderhandelen door voor de rechtbank te kiezen in plaats van de arbitrage commissie.

Om de specialistische kennis in dit rechtsgebied op peil te houden, zijn wij lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR).

Direct in contact komen met een bouwrechtspecialist?

Annemarie Govers-Schotten

Annemarie Govers-Schotten

Kavish Ori

Kavish Ori

Sarah van der Salm

Sarah van der Salm

Sebastiaan Kieffer

Sebastiaan Kieffer

Bob de Jager

Bob de Jager

Nieuws

Lees hier onze laatste blog artikelen over Bouwrecht

Gratis advocaat?

Stel uw vraag
close slider