Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

SpecialisatieVereniging van Eigenaren recht

VvE recht

Vereniging van Eigenaren recht Uitbouwen, opbouwen en verbouwen, verhuren en overlast?

Het VvE-recht wordt een steeds belangrijker thema in de grote steden. De beperkt beschikbare grond in een stad als Amsterdam maakt bijvoorbeeld dat we meer in de hoogte gaan bouwen. Ook worden nog steeds veel panden gesplitst. En in een stad als Rotterdam worden haven- en kantoorgebouwen meer en meer omgebouwd tot appartementencomplexen. Daardoor komen er dus steeds meer verenigingen van eigenaars bij. Deze ontwikkeling zorgt voor meer behoefte aan helder advies en goede advocaten.

Amstel Advocaten staat in het VvE-recht alle partijen bij zoals de VvE's, eigenaars, bestuurders, beheerders en huurders. Het gaat hierbij om mensenwerk. Onze advocaten behandelen zaken op de volgende gebieden:

Problemen bij deze onderwerpen doen zich aan de lopende band voor. Eigenaars willen bijvoorbeeld uit- of verbouwen, airbnb’n of een appartement verhuren. Er zijn verder ook eigenaars en huurders die bijvoorbeeld overlast of schade veroorzaken. Hoe gaat uw VvE hier mee om?

De belangrijkste regels die op de VvE van toepassing zijn, staan in de wet, de splitsingsakte en het modelreglement. Onze advocaten zijn goed op de hoogte van deze regelgeving.  Zoals op het gebied van het vernietigen van besluiten, het verzoeken van vervangende machtiging, short-stay binnen de VvE en bijvoorbeeld onderhoudsverplichtingen. We laten overlast veroorzakers uit hun appartement vertrekken en onredelijke besluiten vernietigen door de rechtbank. Daarnaast werken wij nauw samen met VvE beheerders, door deze doorlopend te adviseren. Kortom, alle problemen op het gebied van het VvE recht worden door onze advocaten op alle niveau’s aangepakt.

Wellicht wordt u al een eind op weg geholpen door onze blogs op het gebied van VvE recht te lezen?

Direct in contact komen met een VvE-specialist?

Annemarie Govers-Schotten

Annemarie Govers-Schotten

Kavish Ori

Kavish Ori

Sarah van der Salm

Sarah van der Salm

Sebastiaan Kieffer

Sebastiaan Kieffer

Bob de Jager

Bob de Jager

Nieuws

Lees hier onze laatste blog artikelen over VvE recht

Gratis advocaat?

Stel uw vraag
close slider