Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

SpecialisatieHuurrecht

Huurrecht

HuurrechtHuurrecht woonruimte en bedrijfs onroerend goed.

Het huurrecht is constant in ontwikkeling.

Huurrecht bedrijfsruimte omvat de juridische aspecten met betrekking tot het huren en verhuren van commerciële ruimtes, zoals kantoren, winkels en horecagelegenheden. Dit rechtsgebied regelt onder meer de rechten en plichten van zowel huurders als verhuurders, huurprijsvaststelling, huurcontracten, onderhoudsverplichtingen en geschillenbeslechting.

Huurrecht woonruimte richt zich op de juridische aspecten rondom het huren en verhuren van woningen, zoals appartementen, huizen en kamers. Dit omvat regelingen met betrekking tot huurprijs, contractuele verplichtingen, onderhoudsafspraken, huurverhogingen en conflictoplossing.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies en bijstand met betrekking tot huurrecht bedrijfsruimte en woonruimte.

Ons doel is de rechten van onze cliënten te beschermen en de geschillen op te lossen.

Amstel Advocaten heeft 30 jaar ervaring binnen het huurrecht en is gespecialiseerd in:

Graag meer weten over huurrecht? Lees dan onze blogs op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte en huurrecht woonruimte.

 

Wij staan huurders en verhuurders van zowel woningen als bedrijfsruimte bij. Dit heeft als voordeel dat wij goed kunnen inspelen op de standpunten van de wederpartij. Hierdoor staat u al gauw 1-0 voor. Wij weten verder als geen ander dat  ook de sociale argumenten belangrijk zijn om een zaak in de rechtszaal te winnen.

Hoe kunt u de meest voorkomende huurconflicten aanpakken? Wanneer stapt u naar de rechter? Check hier de website van de Rechtspraak. Huurgeschil | Rechtspraak

#huurrechtbedrijfsruimteWeer een mooie zaak gewonnen door AMSTEL ADVOCATEN, HUUR-, VvE-, BOUW- & BURENRECHT 🙌🏻 Dank voor de aanbeveling Sociëteit Vastgoed.

Direct in contact komen met een huurrechtspecialist?

Annemarie Govers-Schotten

Annemarie Govers-Schotten

Kavish Ori

Kavish Ori

Sarah van der Salm

Sarah van der Salm

Sebastiaan Kieffer

Sebastiaan Kieffer

Bob de Jager

Bob de Jager

Nieuws

Lees hier onze laatste blog artikelen over huurrecht

Gratis advocaat?

Stel uw vraag
close slider