SpecialisatieVastgoedrecht

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2022/01/vastgoedrecht-640x503.jpg

Wij kennen de dynamische vastgoedmarkt als geen ander en weten hoe belangrijk het is om zaken snel en vakkundig aan te pakken.

Het vastgoedrecht omvat alle rechtsgebieden die te maken hebben met onroerend goed. Denk aan het huurrecht, het VvE-recht, bouwrecht, contractenrecht en het burenrecht. Het vastgoedrecht biedt verder nog bijzonderheden zoals de problematiek rondom vastgoedtransacties, veilingen en het beslag leggen op en het executeren van onroerend goed. Onze advocaten hebben veel ervaring en affiniteit met vastgoed en de Amsterdamse vastgoed markt.

Amstel Advocaten heeft jarenlange ervaring in het vastgoedrecht. Onze vastgoedrecht advocaten geven advies en voeren procedures op de volgende rechtsgebieden:

Als u bijvoorbeeld conservatoir beslag wilt leggen, heeft u toestemming nodig van de voorzieningenrechter. Is er conservatoir beslag gelegd op uw bezittingen en wilt u dit laten opheffen? Uw advocaat regelt deze toestemming. Hoe leest u hier Procedures aanvragen/opheffen conservatoir beslag | Rechtspraak

Onze vastgoedrecht advocaten zijn niet alleen goed en fanatiek in het voeren van procedures. Zij hebben ook oog voor de onderlinge relaties in de vastgoedmarkt. Immers, vastgoedpartijen moeten vaak nog jaren met elkaar verder. Vandaar dat wij naast litigation, ook bemiddeling in vastgoed als dienst aanbieden.

Bij het ontwikkelen, (ver)kopen of exploiteren van een project zult u vaak in aanraking komen met complexe en soms zelfs tegenstrijdige wet- en regelgeving. U mag geen steken laten vallen. Dat kan namelijk ingewikkelde geschillen tot gevolg hebben. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt is het van belang dat u zich laat bijstaan door advocaten die volledig op de hoogte zijn van het ingewikkelde vastgoedrecht.

Tot onze opdrachtgevers behoren particuliere kopers en verkopers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, makelaars, aannemers, architecten, huurders en verhuurders.

Meer weten over vastgoedrecht? Lees dan onze blogs. Inmiddels hebben we een rijke bibliotheek opgebouwd.

Direct in contact komen met een vastgoedspecialist?

Annemarie Govers-Schotten

Annemarie Govers-Schotten

Kavish Ori

Kavish Ori

Sarah van der Salm

Sarah van der Salm

Sebastiaan Kieffer

Sebastiaan Kieffer

Bob de Jager

Bob de Jager

Nieuws

Lees hier onze laatste blog artikelen over vastgoedrecht

Gratis advocaat?

Stel uw vraag
close slider