Aanbevelingen

Jarenlange ervaring in het vastgoedrechtScherp op de inhoud zorgvuldig op de relatie

Op zoek naar een no-nonsense advocatenkantoor in Amsterdam? Amstel Advocaten helpt ondernemers en particulieren verder.
Als gespecialiseerde advocaten hebben we alle juridische expertise op het gebied van huurrecht, bouwrecht, VvE recht en burenrecht in huis. Dat spreekt voor zich. Maar we zijn ook creatief, vindingrijk en geven nooit op. Met Amstel Advocaten staat u sterk.

DIT ZEGGEN CLIËNTEN OVER ONS OP LINKED IN & GOOGLE:Ervaringen

Een aantal weken geleden heb ik de cursus Huurrecht gevolgd van Sarah op het kantoor bij Amstel Advocaten. De cursus duurde circa 2,5 uur en vloog zo voorbij. Sarah heeft de cursus goed voorbereid en de belangrijkste onderwerpen voor onze afdeling kwamen aan bod. Heel fijn dat bij deze onderwerpen ook voorbeelden uit de praktijk gegeven werden waar bij ons veel herkenbare kwesties naar voren komen. Dit zorgde weer voor een goede interactie. Behalve dat de cursus interessant was, deed Sarah het ook leuk. De middag afgesloten met een gezellige borrel. Bedankt Sarah en Amstel Advocaten!
We wonnen als stichting dankzij Amstel Advocaten, hoe rechtvaardig!
Jullie begeleiding en expertise was buiten enorm professioneel, geweldig op de persoon gericht. Heel veel dank!
Amstel Advocaten is een prettig advocatenkantoor om mee samen te werken. Onlangs ben ik persoonlijk verweven geweest in een ingewikkelde zaak waarbij beroep moest worden gedaan op verschillende vormen van recht. Amstel Advocaten heeft ons op kundige en adequate wijze en met succes door deze complexe zaak heen geholpen. 
In juni en juli hard en erg prettig met Amstel Advocaten gewerkt aan een aantal huurcontracten voor onze “specials” in A’DAM, de voormalige Shelltoren die we op dit moment transformeren in een multifunctioneel gebouw met onder meer een observatiedek, een hotel, creatieve industrie en diverse horeca. Complex project met veel huurders waar Amstel Advocaten met nuchtere en scherpe blik het hoofd koel hield en de belangrijke discussiepunten heeft helpen oplossen.
Amstel Advocaten heeft ons tot twee keer toe aan winst geholpen. Dankzij Amstel Advocaten hebben wij ons op de weg daar naartoe geen moment onzeker gevoeld. Zij zijn betrokken, en combineren een gedegen kennis met een pen die precies scherp genoeg is. Dank Amstel Advocaten voor alle goede zorgen!
With Amstel Advocaten on your side, you can be confident of good results! They have been invaluable with their outstanding knowledge of the legal side of things in real estate and I have tremendously enjoyed working with her towards and excellent result. I can positively recommend Amstel Advocaten to anyone looking for a real estate lawyer.
Amstel Advocaten pakt haar zaken grondig aan en zet zich volledig in voor de belangen van haar cliënt. Ze durven out-of-the-box te denken en creëren hierdoor mogelijkheden die anders wellicht onbenut waren gebleven.
Altijd goed bereikbaar en hierdoor laagdrempelig… gepassioneerde advocaten! Ze handelen to-the-point, zeer vakkundig en behalen hierdoor goede resultaten. Hoop dan ook nog vaak samen zaken te analyseren. All the best!
My experience shows strong focus to what will serve the client best?
From that perspective they advised to mitigate, saving me some serious expense. During that process she was persuasive and assuring. Even though legal procedures can be a real bother, it is fun to do business with them.
 
Amstel Advocaten is een gedreven en goed advocatenkantoor dat sinds enkele jaren Blokker Holding B.V. bijstaat in het huurrecht. Zij handelen kordaat en ’to the point’, hetgeen tot goede resultaten leidt. Bovendien zijn de advocaten van Amstel Advocaten prettig in de omgang en dus fijn om mee samen te werken.
Amstel Advocaten gaat voor de zaak en het positieve resultaat.
Schetsen een helder en realistisch beeld van de (on)mogelijkheden. Is goed bereikbaar.
Als je een advocaat nodig hebt op huurrecht gebied, contact hun.
Amstel Advocaten heeft ons meerdere malen snel en vakkundig geadviseerd. Ze communiceren op een duidelijke en prettige manier die goed bij ons past. Zeer prettig met hen samen te werken!
Amstel Advocaten heeft ons op een plezierige wijze geholpen met juridisch complexe huurzaken.
Amstel advocaten begeleidt ons tot onze tevredenheid in dossiers waarbij expertise van het huurrecht benodigd is. Wij kunnen Amstel advocaten zeker aanbevelen!
Amstel Advocaten zijn kundige advocaten. Snel, to the point, betrouwbaar en met kennis van zaken. Ik beveel hen van harte aan.
Zeer informatieve cursus VVE Recht gegeven door Sebastiaan Kieffer vanmiddag bij onze gewaardeerde relatie Amstel Advocaten. Dank Mr Annemarie Govers Schotten, Sarah van der Salm en collega’s.
Uitstekende cursus VVE recht gehad van Sebastiaan Kieffer van Amstel Advocaten. Mooie samenwerking tussen Amstel Advocaten en Van Schendel & Partners Gerechtsdeurwaarders.
Dank voor je heldere presentatie Sebastiaan Kieffer!

Amstel Advocaten heeft mij enorm snel en adequaat geholpen bij een langlopende burenrecht kwestie. Ben heel erg blij met het resultaat, nogmaals veel dank!

Ondanks de onprettige aanleiding was werken met Amstel Advocaten een feest. Samen hebben we onze gemeenschappelijke kennis aangewend om het beste resultaat te bereiken. Mijn advocaat had hart voor mijn zaak en werkte ook buiten kantoortijden als de situatie daarom vroeg. Hij nam initiatief, dacht in mogelijkheden en week graag af van de gebaande paden, natuurlijk wel binnen de wettelijke kaders. Wanneer ik belde met Amstel Advocaten en mijn advocaat was even niet beschikbaar, bleken collega’s op de hoogte van de grote lijnen van mijn zaak; het gehele team dacht met me mee. Ik voelde me gezien en kreeg het gevoel dat mijn zaak er toe deed. Natuurlijk heeft Amstel Advocaten mijn zaak gewonnen voor me.
Zeer kundige en betrouwbare advocaten. Je kunt blind op ze vertrouwen! Dus ben je op zoek naar een goede advocaat neem Amstel Advocaten in de arm!
Op persoonlijke titel gebruikgemaakt van de diensten van Amstel Advocaten. Ze zijn ter zake kundig, communicatief sterk en strategisch zeer goed onderlegd. Door zijn inzicht kantelde het dossier volledig in ons voordeel: van defensief naar offensief. Ik kan iedereen Amstel Advocaten aanbevelen.
De Amstel Advocaten zijn zeer professionele en deskundige juristen. Uiterst alert en snel in communicatie en handelswijze; zeer goed ingewerkt in hun vakgebied. Ik kan hen van harte aanbevelen.

#huurrechtbedrijfsruimteWeer een mooie zaak gewonnen door AMSTEL ADVOCATEN, HUUR-, VvE-, BOUW- & BURENRECHT 🙌🏻 Dank voor de aanbeveling Sociëteit Vastgoed.

Een goede advocaat gaat verder voor u

Wij geloven dat een goede advocaat meer is dan een vakspecialist met juridische kennis en ervaring. Een goede advocaat is creatief, vindingrijk, bereikbaar en kan goed luisteren. Bij Amstel Advocaten werken mensen met deze kwaliteiten.

We zien altijd mogelijkheden, zowel binnen maar, als het even kan, ook zeker buiten de rechtszaal.

‘Een goede advocaat is creatief, vindingrijk, bereikbaar en kan goed luisteren.’

Duurzaam kantoor houden

Als organisatie willen we rekenschap afleggen over de effecten van ons handelen op de omgeving in de ruimste zin van het woord. Een positieve en meer verantwoorde levensstijl hoort daarbij. Samen bouwen aan een voorspoedige toekomst voor onszelf én de generaties na ons.

Voor Amstel Advocaten houdt MVO-maatschappelijk verantwoord ondernemen het volgende in: hoogwaardige juridische dienstverlening met oog voor een plezierig stimulerend werkklimaat en het milieu.

Betrokkenheid: Amstel Advocaten toont maatschappelijke betrokkenheid op meerdere manieren:

  • Verzorgen van juridische opleidingen en cursussen;
  • Erkend leerbedrijf voor WO & HBO-leerlingen;
  • Sponsoring.

We willen maatschappelijk ondernemen in de organisatie verankeren. Dit werkt in onze ogen alleen als de medewerkers zich altijd blijven afvragen wat hij of zij hieraan kan doen.

Personeelsbeleid: Het welzijn van medewerkers staat voorop. Er heerst een goede, open en veilige werksfeer waarin veel ruimte is voor voor humor en dialoog. We lunchen iedere dag allemaal samen en borrelen regelmatig op vrijdag. Part-time werken is mogelijk. Alle medewerkers krijgen ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden. We hebben een bijna gelijk percentage vrouwelijke en mannelijke medewerkers.

Bewuste keuzes: Amstel Advocaten heeft bewust gekozen voor een centrale locatie dichtbij het Centraal Station en de uitvalswegen in Amsterdam. Bijna iedereen werkt 1 dag per week thuis. We maken, waar mogelijk, gebruik van de fiets en het openbaar vervoer.

Wij werken met een digitale bibliotheek en proberen het gebruik van FSC-gecertificeerd papier terug te dringen. We proberen met zo min mogelijk vleeswaren te lunchen, scheiden afval en gebruiken LED-lampen. We printen zo min mogelijk en als we printen dan zwart-wit en zo veel mogelijk dubbelzijdig. Bij de inkoop van alle producten en diensten wordt rekening gehouden met het aspect duurzaamheid.

‘Het is goed om na te denken over de footprint van iets’

De opwarming van de aarde raakt iedereen. Als organisatie willen we dan ook rekenschap afleggen over de effecten van ons handelen op de omgeving in de ruimste zin van het woord. Een positieve en meer verantwoorde levensstijl hoort daarbij. Samen bouwen aan een voorspoedige toekomst voor onszelf én de generaties na ons.

Voor Amstel Advocaten houdt MVO-maatschappelijk verantwoord ondernemen het volgende in: hoogwaardige juridische dienstverlening met oog voor een plezierig en stimulerend werkklimaat en het milieu.

Betrokkenheid: Amstel Advocaten toont maatschappelijke betrokkenheid op meerdere manieren:

  • Verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand;
  • Verzorgen van cursussen;
  • Erkend leerbedrijf voor HBO-leerlingen;
  • Sponsoring van goede doelen.

We willen maatschappelijk ondernemen in de organisatie verankeren. Dit werkt in onze ogen alleen als de medewerkers zich altijd blijven afvragen wat hij of zij hieraan kan doen.

Personeelsbeleid: Het welzijn van medewerkers en een goede, open werksfeer waarin ruimte is voor humor en dialoog zijn erg belangrijk. Alle medewerkers krijgen ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden. We hebben een bijna gelijk percentage vrouwelijke en mannelijke medewerkers.

Bewuste keuzes: Amstel Advocaten heeft bewust gekozen voor een centrale locatie dichtbij het Centraal Station en de uitvalswegen in Amsterdam. Er wordt zo min mogelijk gereisd met de auto en we maken waar mogelijk gebruik van de fiets en het openbaar vervoer. Wij werken met een digitale bibliotheek en proberen het gebruik van FSC-gecertificeerd papier terug te dringen. We proberen vleesloos te lunchen, scheiden afval en gebruiken LED-lampen. We printen zo min mogelijk en als we printen dan zwart-wit en zo veel mogelijk dubbelzijdig. Bij de inkoop van alle producten en diensten wordt rekening gehouden met het aspect duurzaamheid.

‘Het is goed om na te denken over de footprint van iets’

AANTAL KEER GELACHEN

01234567890012345678900123456789001234567890

GEWONNEN ZAKEN

01234567890012345678900123456789001234567890

KOPPEN KOFFIE

01234567890012345678900123456789001234567890

FIETSKILOMETERS

01234567890012345678900123456789001234567890

Directe aanpak en werkbare oplossingen

Dus geen langdradige boekwerken vol vakjargon, maar goed en praktisch advies waar u verder mee kan. Wel zo prettig!
Komt het toch aan op procederen dan weten we precies wat we moeten doen.

Kom eens praten

De deur van ons kantoor aan de Panamalaan 112 staat voor u open.
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/11/1EB55A04-4DFF-4DEB-B794-5AA9FD7DD4C4-640x640.jpeg

Wij werk(t)en o.a. voor

Advies nodig op het gebied van vastgoedrecht?Neem contact op met een van onze specialisten

Stel uw vraag
close slider