WAAROMAmstel Advocaten

Jarenlange ervaring in het vastgoed en arbeidsrecht

WAAROMAmstel Advocaten

Jarenlange ervaring in het vastgoed en arbeidsrecht

WIE WIJ ZIJN EN WAAR WE VOOR STAANSCHERP OP DE INHOUD ZORGVULDIG OP DE RELATIE

Op zoek naar een no-nonsense advocatenkantoor in Amsterdam? Amstel Advocaten helpt ondernemers en particulieren verder.
Als advocaten hebben we alle juridische expertise op het gebied van bijvoorbeeld huurrecht, VvE recht, burenrecht en arbeidsrecht in huis, dat spreekt voor zich.
Maar we zijn ook creatief, vindingrijk en geven nooit op. Met Amstel Advocaten staat u sterk.

WAT WIJ DOENEen goede advocaat gaat verder

Wij geloven dat een goede advocaat meer is dan een vakspecialist met juridische kennis en ervaring. Een goede advocaat is creatief, vindingrijk, goed bereikbaar en kan goed luisteren. Bij Amstel Advocaten werken mensen met deze kwaliteiten.
We zien altijd mogelijkheden, zowel binnen maar, als het even kan, ook zeker buiten de rechtszaal.

Een goede advocaat is creatief, vindingrijk, goed bereikbaar en kan goed luisteren.

AANTAL KEER GELACHEN

01234567890012345678900123456789001234567890

OPGELOSTE ZAKEN

01234567890012345678900123456789001234567890

KOPPEN KOFFIE

01234567890012345678900123456789001234567890

FIETSKILOMETERS

01234567890012345678900123456789001234567890

WIJ ZIJN EEN DUURZAAM KANTOORDuurzaam kantoor houden, Amstel Advocaten neemt haar verantwoordelijkheid.

De opwarming van de aarde raakt iedereen. Als organisatie willen we dan ook rekenschap afleggen over de effecten van ons handelen op de omgeving in de ruimste zin van het woord. Een positieve en meer verantwoorde levensstijl hoort daarbij. Samen bouwen aan een voorspoedige toekomst voor onszelf én de generaties na ons.

Voor Amstel Advocaten houdt MVO-maatschappelijk verantwoord ondernemen, het volgende in: hoogwaardige juridische dienstverlening met oog voor een plezierig en stimulerend werkklimaat en het milieu.

Betrokkenheid

Amstel Advocaten toont maatschappelijke betrokkenheid op meerdere manieren:

  • Verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand;
  • Verzorgen van cursussen;
  • Erkend leerbedrijf voor HBO-leerlingen;
  • Sponsoring van goede doelen.

We willen maatschappelijk ondernemen in de organisatie verankeren. Dit werkt in onze ogen alleen als de medewerkers zich altijd blijven afvragen wat hij of zij hieraan kan doen.

Personeelsbeleid

Het welzijn van medewerkers en een goede, open werksfeer waarin ruimte is voor humor en dialoog zijn erg belangrijk. Alle medewerkers krijgen ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden. We hebben een gelijk percentage vrouwelijke en mannelijke medewerkers.

Bewuste keuzes

Amstel Advocaten heeft bewust gekozen voor een centrale locatie dichtbij het Centraal Station en de uitvalswegen in Amsterdam. Alle medewerkers wonen in Amsterdam en komen naar het werk met de fiets. Er wordt zo min mogelijk gereisd met de auto en we maken waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Wij werken met een digitale bibliotheek en proberen het gebruik van FSC-gecertificeerd papier terug te dringen. We proberen vleesloos te lunchen, scheiden afval en gebruiken LED-lampen. We printen zo min mogelijk en als we printen dan zwart-wit en zo veel mogelijk dubbelzijdig. Bij de inkoop van alle producten en diensten wordt rekening gehouden met het aspect duurzaamheid.

‘Het is goed om na te denken over de footprint van iets’

Geen toeters en bellen.

We houden van een directe aanpak en werkbare oplossingen. Dus geen langdradige boekwerken vol vakjargon, maar goed en praktisch advies waar u verder mee kan.
Wel zo prettig! Komt het toch op procederen aan dan weten we precies wat we moeten doen.
Kom eens praten
De deur van ons kantoor aan de Panamalaan 112 staat voor u open.
Neem contact met ons op voor een afspraak.
https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2018/01/321732_124977530939070_545489842_o-640x480.jpg

Dit zeggen cliënten over ons:

Amstel Advocaten is een prettig advocatenkantoor om mee samen te werken. Onlangs ben ik persoonlijk verweven geweest in een ingewikkelde zaak waarbij beroep moest worden gedaan op verschillende vormen van recht. Amstel Advocaten heeft ons op kundige en adequate wijze en met succes door deze complexe zaak heen geholpen. 

Het afgelopen jaar zeer prettig met Amstel Advocaten samengewerkt aan een energiecontract WKO. Ondanks dat dit voor beiden een nieuwe tak van sport was heeft Amstel Advocaten dit zeer grondig en voortvarend opgepakt. Juist hun nuchtere blik heeft geleid tot een prima contract.

In juni en juli hard en erg prettig met Amstel Advocaten gewerkt aan een aantal huurcontracten voor onze “specials” in A’DAM, de voormalige Shelltoren die we op dit moment transformeren in een multifunctioneel gebouw met onder meer een observatiedek, een hotel, creatieve industrie en diverse horeca. Complex project met veel huurders waar Amstel Advocaten met nuchtere en scherpe blik het hoofd koel hield en de belangrijke discussiepunten heeft helpen oplossen.

Amstel Advocaten heeft ons tot twee keer toe aan winst geholpen. Dankzij Amstel Advocaten hebben wij ons op de weg daar naartoe geen moment onzeker gevoeld. Zij zijn betrokken, en combineren een gedegen kennis met een pen die precies scherp genoeg is. Dank Amstel Advocaten voor alle goede zorgen!

With Amstel Advocaten on your side, you can be confident of good results! They have been invaluable with their outstanding knowledge of the legal side of things in real estate and I have tremendously enjoyed working with her towards and excellent result. I can positively recommend Amstel Advocaten to anyone looking for a real estate lawyer.

Amstel Advocaten pakt haar zaken grondig aan en zet zich volledig in voor de belangen van haar cliënt. Ze durven out-of-the-box te denken en creëren hierdoor mogelijkheden die anders wellicht onbenut waren gebleven.

Altijd goed bereikbaar en hierdoor laagdrempelig… gepassioneerde advocaten! Ze handelen to-the-point, zeer vakkundig en behalen hierdoor goede resultaten. Hoop dan ook nog vaak samen zaken te analyseren. All the best!

My experience shows strong focus to what will serve the client best?
From that perspective they advised to mitigate, saving me some serious expense. During that process she was persuasive and assuring. Even though legal procedures can be a real bother, it is fun to do business with them.

 

Amstel Advocaten is een gedreven en goed advocatenkantoor dat sinds enkele jaren Blokker Holding B.V. bijstaat in het huurrecht. Zij handelen kordaat en ‘to the point’, hetgeen tot goede resultaten leidt. Bovendien zijn de advocaten van Amstel Advocaten prettig in de omgang en dus fijn om mee samen te werken.

Amstel Advocaten gaat voor de zaak en het positieve resultaat.
Schetsen een helder en realistisch beeld van de (on)mogelijkheden. Is goed bereikbaar.
Als je een advocaat nodig hebt op huurrecht gebied, contact hun.

Amstel Advocaten heeft ons meerdere malen snel en vakkundig geadviseerd. Ze communiceren op een duidelijke en prettige manier die goed bij ons past. Zeer prettig met hen samen te werken!

Amstel Advocaten heeft ons op een plezierige wijze geholpen met juridisch complexe huurzaken.

Amstel advocaten begeleidt ons tot onze tevredenheid in dossiers waarbij expertise van het huurrecht benodigd is. Wij kunnen Amstel advocaten zeker aanbevelen!

Amstel Advocaten zijn kundige advocaten. Snel, to the point, betrouwbaar en met kennis van zaken. Ik beveel hen van harte aan.

Zeer informatieve cursus VVE Recht gegeven door Sebastiaan Kieffer vanmiddag bij onze gewaardeerde relatie Amstel Advocaten. Dank Mr Annemarie Govers Schotten, Sarah van der Salm en collega’s.

Uitstekende cursus VVE recht gehad van Sebastiaan Kieffer van Amstel Advocaten. Mooie samenwerking tussen Amstel Advocaten en Van Schendel & Partners Gerechtsdeurwaarders.

Dank voor je heldere presentatie Sebastiaan Kieffer!

Amstel Advocaten heeft mij enorm snel en adequaat geholpen bij een langlopende burenrecht kwestie. Ben heel erg blij met het resultaat, nogmaals veel dank!

Wij werken o.a. voor:

Juridisch advies nodig?Neem contact op met onze advocaten.

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:+31 (0)20-5289030
fax:+31 (0)20-5289618

email:info@amsteladvocaten.nl

Stel uw vraag
close slider