SpecialisatieContractenrecht

Koopovereenkomst ontbinden

ContractenrechtContract is contract? Dat zullen we nog wel eens zien.

De vastgoedpraktijk leert dat met een goed contract veel geschillen zijn te voorkomen. Denk aan geschillen over een koopakte, een overeenkomst van opdracht met een makelaar of de overeenkomst van aanneming van werk. Specifieke contracten vereisen specifieke kennis van het recht en de marktontwikkelingen. De Amstel Advocaten hebben deze kennis en voorzien in antwoorden op vragen als: Hoe ga ik om met onredelijke algemene voorwaarden van een leverancier of opdrachtgever? Kan ik alle eventueel voorkomende schade uitsluiten in de algemene voorwaarden? Heb ik een “waterdicht” contract? Heb ik alles in de overeenkomst opgenomen of ben ik nog iets vergeten?

Amstel Advocaten kan u bijstaan bij het opstellen van goede contracten op het gebied van het vastgoedrecht. Ook voor het opstellen of controleren van andere stukken die deskundigheid vereisen kunt u bij ons terecht. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

Het opstellen van overeenkomsten kan eenzijdig maar is ook een proces waarbij alle partijen kunnen worden betrokken. Beide partijen moeten immers uiteindelijk tekenen. Door een contract sámen op te stellen, kan in de considerans de ‘bedoeling van partijen’ duidelijk en naar tevredenheid van alle partijen, worden weergegeven. Het is onze ervaring dat met advisering “aan de voorkant”, door een goed en deskundig opgesteld contract, veel ellende “aan de achterkant”, kan worden voorkomen. Kortom, tijdig juridisch advies inwinnen kan kostbare rechtszaken in de toekomst voorkomen.

 

Meer weten over contractrecht? Lees dan hier onze blogs.

Direct in contact komen met een vastgoedspecialist?

Annemarie Govers-Schotten

Annemarie Govers-Schotten

Kavish Ori

Kavish Ori

Sarah van der Salm

Sarah van der Salm

Sebastiaan Kieffer

Sebastiaan Kieffer

Bob de Jager

Bob de Jager

Nieuws

Lees hier onze laatste blog artikelen over Contractenrecht

Gratis advocaat?

Stel uw vraag
close slider