ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ONS TEAMDit zijn de mensen die uw problemen oplossen.

ADVOCAAT PARTNERAnnemarie Govers-Schotten

Redelijk aanbod

Annemarie kent de vastgoedmarkt door en door.  Zij was vóór haar toetreding tot de Nederlandse Orde van Advocaten (1998) als jurist en vastgoeddeskundige werkzaam bij het Ontwikkelingsbedrijf Amsterdam (OGA). Zij heeft tevens de makelaarsopleiding en de opleiding tot professioneel mediator afgerond.

Zij staat haar clientèle, waaronder bedrijfsmatige huurders en verhuurders, vastgoed-ontwikkelaars, makelaars, VvE’s en particulieren, met veel plezier bij. Annemarie heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in burenrecht, VvE-recht, huurrecht en de perikelen rondom de eigendom van onroerend goed.

Annemarie Govers-Schotten
Annemarie Govers-Schotten

ADVISEURHeimo Govers

Sebastiaan Kieffer

Heimo heeft tijdens zijn carrière (1988) een voorliefde voor het civiele procesrecht ontwikkeld en is daarbij met regelmaat in de rechtbank aan te treffen. Heimo is gespecialiseerd in arbeidsrecht, huurrecht en vastgoedrecht in de breedste zin van het woord. Hij voert graag procedures in hoger beroep waar hij zich als geen ander in weet vast te bijten.

Heimo spreekt o.a. Spaans en Papiaments.

ADVOCAAT MEDEWERKERSarah van der Salm

Ontbinding arbeidsovereenkomst

Sarah is na haar studie Nederlands Recht in 2009 in Amsterdam beëdigd als advocaat. Zij houdt zich onder meer bezig met het adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht. Sarah staat zowel werkgevers als werknemers bij en zij heeft een goed oog voor beide belangen. Saar is een echte probleem oplosser.

Sarah adviseert verder ook veel VvE’s uit de buurt en staat tevens VvE leden bij die zich in hun VvE niet gehoord voelen. Verder behoren het huurrecht, bouwrecht en geschillen omtrent erfdienstbaarheden tot haar dagelijkse kost.

Sarah van der Salm
Sebastiaan Kieffer
Sebastiaan Kieffer

ADVOCAAT MEDEWERKERSebastiaan Kieffer

Sebastiaan is in 2014 beëdigd in Haarlem. Vervolgens heeft Sebastiaan brede ervaring opgedaan in het ondernemingsrecht, insolventierecht en arbeidsrecht maar zijn echte passie is het vastgoedrecht.

Hij procedeert en adviseert specifiek op het gebied van VvE-recht, burenrecht, huurrecht en beslag- en executierecht. Hierbij is Sebastiaan met regelmaat in de rechtbank te vinden.

Naast spreken in de rechtszaal geeft hij ook vaak presentaties over juridische actualiteiten aan verschillende bedrijven, verenigingen of belangenorganisaties zoals deurwaarderskantoren, makelaarsverenigingen, ondernemersverenigingen en VvE’s.

Sebastiaan is lid van de Vereniging voor Bouwrecht.

JURIDISCH MEDEWERKERBob de Jager

Een stoornis door derde

Bob heeft in 2016 bij Amstel Advocaten stage gelopen en zijn scriptieonderzoek gedaan: ‘Een onderzoek naar de invulling van de voorwaarden van een ontslag wegens disfunctioneren, volgens de rechterlijke macht’. Dit onderzoek heeft hij afgerond met een 8.

Bob studeert Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is sinds 2017 als juridisch medewerker bij Amstel Advocaten in dienst getreden. Bob heeft een scherpe juridische blik waarmee hij ondersteuning biedt aan de Amstel Advocaten.

Bob de Jager

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:+31 (0)20-5289030
fax:+31 (0)20-5289618

email:info@amsteladvocaten.nl

Stel uw vraag
close slider