TeamDit zijn de mensen die uw problemen oplossen

ADVOCAAT / EIGENAAR Annemarie Govers-Schotten

Annemarie is sinds 1998 advocaat. Zij is een ondernemer pur sang met als gevolg dat zij in 2006 Amstel Advocaten heeft opgericht. Haar kantoor was toen nog gevestigd aan het Amstelveld, vandaar de naam. Zij kent de vastgoedmarkt door en door, is pragmatisch, resultaatgericht en een krachtig onderhandelaar.

Annemarie staat haar clientèle, waaronder (bedrijfsmatige) huurders en verhuurders, vastgoed-professionals, VvE’s en particulieren, met veel plezier bij. Zij is gespecialiseerd in het huurrecht, vastgoedrecht, burenrecht, VvE-recht en aan- en verkoop van onroerend goed.

Van 1994-1998 was zij als vastgoeddeskundige (erfpacht en grondprijzen) werkzaam bij de Gemeente Amsterdam – Grond en Ontwikkeling. Zij heeft tevens de makelaarsopleiding en de opleiding tot professioneel mediator afgerond. Zij is geregistreerd intervisor / gespreksleider bij de Orde van Advocaten.

Annemarie spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Advocaat medewerkerSarah van der Salm

Sarah is sinds 2009 advocaat en maakt sinds 2011 deel uit van het Amstel Advocaten team. Zij is secuur, creatief van geest en een betrokken advocaat.

Zij adviseert en procedeert graag in het huurrecht. Tevens is zij gespecialiseerd in VvE-recht, burenrecht en bouwrecht. Sarah stelt regelmatig huurovereenkomsten en algemene bepalingen op of controleert deze.

Haar bijzondere aandacht gaat uit naar de ontbinding van koopovereenkomsten in verband met verborgen gebreken, de beëindiging van huurovereenkomsten, en verjaringsperikelen.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan ook eens onze blogs.

Sarah spreekt Nederlands en vloeiend Engels.

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/amstel-advocaten0003-e1637693431841-640x640.jpg

Advocaat medewerkerSebastiaan Kieffer

Sebastiaan is sinds 2014 advocaat en maakt sinds 2018 deel uit van het Amstel Advocaten team. Hij heeft humor, is scherpzinnig en toegewijd.

Zijn echte passie is het vastgoedrecht. Hij procedeert en adviseert zijn cliënten specifiek op het gebied van VvE-recht, burenrecht en beslag- en executierecht. Hij is met regelmaat in de rechtbank te vinden.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan onze blogs.

Naast spreken in de rechtszaal geeft hij ook presentaties over juridische actualiteiten aan verschillende bedrijven, verenigingen of belangenorganisaties zoals deurwaarderskantoren, makelaarsverenigingen, ondernemersverenigingen en VvE’s.

Sebastiaan is lid van de Vereniging voor Bouwrecht en spreekt Nederlands en vloeiend Engels.

Advocaat stagiairBob de Jager

Bob is begin 2021 beëdigd als advocaat en maakt sinds 2017 deel uit van het Amstel Advocaten team. Hij volgt de vernieuwde 3 jarige beroepsopleiding voor advocaten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In deze opleiding worden de kernwaarden van de advocaat expliciet verankerd. Bob is rustig, verantwoordelijk en betrouwbaar.

Bij Amstel Advocaten doet hij veel ervaring op in alle aspecten van de advocatuur in het algemeen en het vastgoedrecht in het bijzonder. Hij richt zich vooral op huurrecht, burenrecht, contractenrecht en VvE-recht.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan onze blogs.

Bob spreekt Nederlands en Engels.

Kantoorregistratie

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Mr. A. Govers-Schotten staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden), op het rechtsgebied Huurrecht (inclusief Woonruimte en Bedrijfsruimte) en Burgerlijk procesrecht;

b. Mr. S.M. van der Salm staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden) en op het rechtsgebied Huurrecht (inclusief Woonruimte en Bedrijfsruimte);

c. Mr. S.R. Kieffer staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden) en op het rechtsgebied Burgerlijk procesrecht (inclusief Beslag- en Executierecht, Arbitrage).

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2020/02/nederlandse-orde.png

Juridisch advies nodig?

Stel uw vraag
close slider