TeamDit zijn de mensen die uw problemen oplossen

ADVOCAAT / EIGENAAR Annemarie Govers-Schotten

Annemarie is sinds 1998 advocaat. Zij is een ondernemer pur sang met als gevolg dat zij in 2006 Amstel Advocaten heeft opgericht. Haar kantoor was toen nog gevestigd aan het Amstelveld, vandaar de naam. Zij kent de vastgoedmarkt door en door, is pragmatisch, resultaatgericht en een krachtig onderhandelaar.

Annemarie staat haar clientèle, waaronder (bedrijfsmatige) huurders en verhuurders, vastgoed-professionals, VvE’s en particulieren, met veel plezier bij. Zij is gespecialiseerd in het huurrecht, vastgoedrecht, burenrecht, VvE-recht en aan- en verkoop van onroerend goed.

Van 1994-1998 was zij als vastgoeddeskundige (erfpacht en grondprijzen) werkzaam bij de Gemeente Amsterdam – Grond en Ontwikkeling. Zij heeft tevens de makelaarsopleiding en de opleiding tot professioneel mediator afgerond. Zij is geregistreerd intervisor / gespreksleider bij de Orde van Advocaten.

Annemarie spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Senior Advocaat medewerkerSarah van der Salm

Sarah is sinds 2009 advocaat en maakt sinds 2011 deel uit van het Amstel Advocaten team. Zij is secuur, creatief van geest en een betrokken advocaat.

Zij adviseert en procedeert graag in het huurrecht. Tevens is Sarah gespecialiseerd in VvE-recht, burenrecht en bouwrecht.

Sarah stelt regelmatig huurovereenkomsten en algemene bepalingen op of controleert deze. Haar bijzondere aandacht gaat verder uit naar de ontbinding van koopovereenkomsten in verband met verborgen gebreken, de beëindiging van huurovereenkomsten, en perikelen omtrent verjaring.

Naast spreken in de rechtszaal geeft zij juridische cursussen bij de Academie voor de Rechtspraktijk. Tevens geeft zij presentaties over juridische actualiteiten aan VvE’s, vastgoedbeheerders, makelaarsverenigingen en ondernemersverenigingen.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan ook eens onze blogs.

Sarah houdt van hardlopen en fietsen in de Limburgse heuvels. Zij spreekt Nederlands en vloeiend Engels.

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/amstel-advocaten0003-e1637693431841-640x640.jpg

Senior Advocaat medewerkerSebastiaan Kieffer

Sebastiaan is sinds 2014 advocaat en maakt sinds 2018 deel uit van het Amstel Advocaten team. Hij heeft humor, is scherpzinnig en toegewijd.

Zijn echte passie is het vastgoedrecht. Hij procedeert en adviseert zijn cliënten specifiek op het gebied van VvE-recht, burenrecht en beslag- en executierecht. Hij is met regelmaat in de rechtbank te vinden.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan onze blogs.

Naast spreken in de rechtszaal geeft hij juridische cursussen bij de Academie voor de Rechtspraktijk. En presentaties over juridische actualiteiten aan  VvE’s, deurwaarderskantoren, makelaarsverenigingen en ondernemersverenigingen.

Sebastiaan houdt van wandelen en zijn BBQ. Hij is lid van de Vereniging voor Bouwrecht en spreekt Nederlands en vloeiend Engels.

Advocaat medewerkerBob de Jager

Bob is in 2021 beëdigd als advocaat en maakt sinds 2017 deel uit van het Amstel Advocaten team. Hij heeft zijn HBO-Rechten premaster net als zijn master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, volbracht náást zijn werkzaamheden bij Amstel Advocaten.

Hij is rustig, verantwoordelijk en betrouwbaar.

In zowel de advisering als in gerechtelijke procedures staat Bob particulieren en commerciële partijen bij.

Hij specialiseert zich in het vastgoedrecht en richt zich met name op huurrecht bedrijfsruimte en woonruimte, burenrecht en VvE-recht.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan onze blogs.

Bob is fanatiek golfspeler en lid van Businessclub De Hoge Dijk.

Bob spreekt Nederlands en Engels.

AdvocaatKavish Ori

Kavish is in 2022 beëdigd als advocaat en maakt sinds 2024 deel uit van Amstel Advocaten.

Hij behaalde de master Privaatrecht, commerciële rechtspraktijk  aan de Universiteit van Amsterdam en is vervolgens twee jaar als advocaat werkzaam geweest bij een Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in bouw- en aanbestedingsrecht.

Kavish is scherpzinnig, betrokken en gaat tot het uiterste voor zijn cliënten.

Hij specialiseert zich in het civiel vastgoedrecht met een focus op het bouwrecht, huurrecht, burenrecht en VvE-recht. Wilt u meer weten over deze onderwerpen lees dan onze blogs.

Kavish voert zowel een adviserende als procesrechtelijke praktijk.

Hij  is een bevlogen golf- en padelspeler en gaat, net als op kantoor, altijd voor de winst.

Kavish spreekt Nederlands en vloeiend Engels en is lid van Stichting Vrienden van het Surinaams Recht (SVSR).

Kantoor manager / legal assistentAdriana Czeschla

Adriana Czeschla werkt sinds 2023 bij Amstel Advocaten als kantoormanager/legal assistent.

Zij heeft inmiddels haar HBO-Rechten opleiding met een minor in ‘Digitaal Forensisch Onderzoek’ afgerond.  Adriana heeft haar eindstage bij Amstel Advocaten gelopen en een waardevolle scriptie geschreven over de ‘Wet vaste huurcontracten’. In september start zij met de studie rechten.

Met haar gedrevenheid en professionaliteit zorgt Adriana ervoor dat alles binnen ons kantoor op rolletjes loopt, zodat wij onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

We zijn blij om haar als onderdeel van ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen te groeien en succes te behalen.

Adriana spreekt Nederlands, Engels en Pools.

Secretaresse / legal assistentEmma van Bruggen

Sinds 2023 versterkt Emma van Bruggen ons team van Amstel Advocaten als secretaresse en legal assistent. Met haar uitgebreide ervaring in de horeca brengt Emma een unieke combinatie van goede communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en efficiëntie naar ons kantoor.

In haar vierde studiejaar voltooide zij haar tweede stage bij ons en schreef zij haar scriptie over ‘de Wet Goed Verhuurderschap’.  Inmiddels heeft zij haar HBO-Rechten studie succesvol afgerond, inclusief een minor in Human Resource Management. In september zet ze haar leerweg voort met de studie Rechtsgeleerdheid in Amsterdam.

Emma is gevat en snel en daarmee een onmisbare kracht binnen ons team.

Met Emma van Bruggen aan boord, weten we dat onze cliënten altijd in goede handen zijn.

Kantoorregistratie

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Mr. A. Govers-Schotten staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden), op het rechtsgebied Huurrecht (inclusief Woonruimte en Bedrijfsruimte) en Burgerlijk procesrecht;

b. Mr. S.M. van der Salm staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden) en op het rechtsgebied Huurrecht (inclusief Woonruimte en Bedrijfsruimte);

c. Mr. S.R. Kieffer staat geregistreerd op het rechtsgebied Vastgoedrecht (inclusief Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden) en op het rechtsgebied Burgerlijk procesrecht (inclusief Beslag- en Executierecht, Arbitrage).

d. Mr. R.A.P. de Jager staat geregistreerd op het rechtsgebied Huurrecht (inclusief Woonruimte en Bedrijfsruimte);

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://www.amsteladvocaten.nl/wp-content/uploads/2020/02/nederlandse-orde.png

Juridisch advies nodig?

Stel uw vraag
close slider