Vastgoed advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een no-nonsens advocatenkantoor in Amsterdam die gespecialiseerd is in vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amstel Advocaten helpt particulieren en ondernemers met juridische problemen. We zijn vindingrijk, creatief en we geven nooit op.

Hulp bij juridische vraagstukken over vastgoed

Vastgoedrecht omvat alle rechtsgebieden die te maken hebben met onroerend goed. Hieronder valt bijvoorbeeld huurrecht, VVE-recht en het burenrecht. Daarnaast zijn er nog bijzonderheden zoals de problematiek rondom vastgoedtransacties, veilingen en het beslag leggen op en het executeren van onroerend goed.

Onze vastgoedrechtadvocaten geven advies en voeren procedures op de volgende gebieden:

  • koop en verkoop van onroerend goed;
  • opstellen en beoordelen van verschillende overeenkomsten;
  • beheer en exploitatie van onroerend goed;
  • beslaglegging op onroerend goed;
  • oplevering en (verborgen) gebreken;
  • funderingsproblemen;
  • (onder)aanneming;
  • eigendomsverkrijging (verjaring en natrekking);
  • beheersregeling bij scheiding;
  • geschillen bij veiling.

Over Amstel Advocaten

Wij zijn Amstel Advocaten en zijn geen traditioneel advocatenkantoor. Wij staan voor een directe aanpak en een werkbare oplossing. U kunt bij ons rekenen op goed en praktisch advies waar u mee verder kan. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocatenkantoor. Daarom werken bij ons advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Geen probleem.

Regio

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord en in Oostelijk Havengebied. Vanuit deze gebieden zijn we goed bereikbaar.

Contact opnemen

Heeft u juridische bijstand nodig? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek voorzien wij u graag van de nodige informatie om erachter te komen of Amstel Advocaten bij u past. Transparantie staat hoog in het vaandel. Wij zijn altijd duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider