Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Advocaat bouwrecht Amsterdam

Advocaat bouwrecht in Amsterdam

Bent u op zoek naar gespecialiseerd advies en juridische bijstand op het gebied van bouwrecht in Amsterdam? Bij Amstel Advocaten staan wij klaar om u te helpen met al uw bouwgerelateerde juridische zaken.

Onze advocaten hebben uitgebreide ervaring met bouwrechtelijke kwesties, variërend van geschillen over contracten en aanneming tot bouwvergunningen en bouwgeschillen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee partijen in de bouwsector worden geconfronteerd en streven ernaar om praktische en doeltreffende oplossingen te bieden. Bij ons vindt u de advocaat bouwrecht in Amsterdam.

Het bouwrecht omvat een breed scala aan juridische aspecten, waaronder contractuele geschillen, aansprakelijkheid, bouwvergunningen, en naleving van bouwvoorschriften. Onze advocaten zijn goed thuis in deze complexe wet- en regelgeving en hebben een bewezen staat van dienst in het bieden van hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning aan bouwgerelateerde cliënten in Amsterdam.

Of u nu een aannemer, ontwikkelaar, architect of particuliere klant bent, wij zijn uw betrouwbare partner voor alle bouwrechtelijke kwesties in Amsterdam. Wij streven ernaar om u te helpen bij het beschermen van uw belangen, het oplossen van geschillen en het bereiken van uw zakelijke doelstellingen in de bouwsector.

Kies voor Amstel Advocaten voor deskundig advies en een persoonlijke benadering van uw zaak. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en ondersteuning op het gebied van bouwrecht in Amsterdam. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor uw bouwgerelateerde juridische vraagstukken.

Wij zijn ook gespecialiseerd in burenrecht en VvE-recht, dit maakt dat wij ook bij de interne discussies binnen uw project goed kunnen adviseren.

GESPECIALISEERD IN BOUWRECHT
AANNEEMOVEREENKOMST OPSTELLEN
Uniforme Administratieve Voorwaarden 2012 (UAV 2012)
UAV 1989 bouwcontract
KOOP-/AANNEEMOVEREENKOMST
GESCHIL MET DE AANNEMER
AANSPRAKELIJKHEID VAN DE AANNEMER
OPDRACHTGEVER BETAALT UW FACTUUR NIET?
RETENTIERECHT

Amstel Advocaten richt zich niet alleen op advisering maar procedeert ook voor zijn cliënten indien dat nodig is. Niet alleen bij de rechtbank maar ook bij de Raad van Arbitrage voor de bouw. Wij zijn sterk betrokken bij de zaken van onze cliënten.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider