Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Huurrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een no-nonsens advocatenkantoor in Amsterdam die gespecialiseerd is in huurrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amstel Advocaten helpt particulieren en ondernemers met juridische problemen. We zijn vindingrijk, creatief en we geven nooit op.

Hulp bij huurrecht

Het huurrecht is constant in ontwikkeling. Met de invoering van de Wet doorstroming huurmarkt is het bijvoorbeeld mogelijk geworden om een huurcontract voor een periode korter dan twee jaar aan te gaan. Dit was vroeger ondenkbaar. Ook met de opkomst van short-stay verhuur wordt het huurrecht steeds actueler en beweegt het recht dus mee met de actualiteiten en de markt. Verder zullen zich altijd de klassieke huurproblemen blijven voordoen zoals problemen rondom overlast, gebreken aan de woning, een abrupte beëindiging van de huurovereenkomst, renovatie, ontbinding, ontruiming en wanbetalers.

Wij hebben 30 jaar ervaring binnen het huurrecht en zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • opstellen huurovereenkomsten
  • opstellen algemene bepalingen
  • achterstallig onderhoud en aansprakelijkstelling
  • overlast van de buren
  • gebreken en vervangende machtiging vragen
  • beëindiging van huurovereenkomsten
  • ontruiming
  • indeplaatsstelling
  • huurkoop en koopopties
  • wietplantages

Doordat wij huurders en verhuurders van zowel woningen als bedrijfsruimte en overige gebouwde onroerende zaken bedienen kunnen wij vooraf inspelen op de standpunten van de wederpartij. Hierdoor staat u al gauw 1-0 voor. Wij weten verder als geen ander dat naast juridische argumenten, ook sociale argumenten belangrijk zijn om een zaak in de rechtszaal te winnen.

Over Amstel Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor in Amsterdam, maar we zijn niet traditioneel. Wij staan voor een directe aanpak en een werkbare oplossing. U kunt bij ons rekenen op goed en praktisch advies waar u mee verder kan. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocatenkantoor. Daarom werken bij ons advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Geen probleem.

Regio

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord en in Oostelijk Havengebied.

Contact opnemen

Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van huurrecht? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek ontdekken we graag op wat voor manier we in de toekomst kunnen samenwerken.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider