RECHTSGEBIEDENVastgoedrecht

Wij kennen de dynamische vastgoedmarkt als geen ander en weten hoe belangrijk het is om zaken snel en vakkundig aan te pakken.

VASTGOEDRECHT

Het vastgoedrecht omvat alle rechtsgebieden die te maken hebben met onroerend goed. Zoals het huurrecht, het VvE-recht en het burenrecht. Het vastgoedrecht biedt verder nog bijzonderheden zoals de problematiek rondom vastgoedtransacties, veilingen en het beslag leggen op en het executeren van onroerend goed. Onze advocaten hebben veel ervaring en affiniteit met vastgoed en de Amsterdamse vastgoed markt.

Amstel Advocaten heeft jarenlange ervaring in het vastgoedrecht. Onze vastgoedrecht advocaten geven advies en voeren procedures op de volgende gebieden:

  • koop en verkoop van onroerend goed;
  • opstellen en beoordelen van verschillende overeenkomsten;
  • beheer en exploitatie van onroerend goed;
  • beslaglegging op onroerend goed;
  • oplevering en (verborgen) gebreken;
  • funderingsproblemen;
  • (onder)aanneming;
  • eigendomsverkrijging (verjaring en natrekking);
  • beheersregeling bij scheiding;
  • geschillen bij veiling.

Onze vastgoedrecht advocaten zijn niet alleen goed en fanatiek in het voeren van procedures. Zij hebben ook oog voor de onderlinge relaties in de vastgoedmarkt. Immers, vastgoedpartijen moeten vaak nog jaren met elkaar verder. Vandaar dat wij naast litigation, ook mediation als dienst aanbieden.

Tot onze opdrachtgevers behoren particuliere kopers en verkopers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, makelaars, aannemers, architecten, huurders en verhuurders.

Bij het ontwikkelen, (ver)kopen of exploiteren van een project zult u vaak in aanraking komen met complexe en soms zelfs tegenstrijdige wet- en regelgeving. U mag geen steken laten vallen. Dat kan namelijk ingewikkelde geschillen tot gevolg hebben. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt is het van belang dat u zich laat bijstaan door advocaten die volledig op de hoogte zijn van het ingewikkelde vastgoedrecht.

DIRECT IN CONTACT MET EEN VASTGOEDRECHTSPECIALIST?

Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Sebastiaan
Neem contact op met Sarah
Neem contact op met Sebastiaan
Neem contact op met Annemarie
Neem contact op met Sarah
vastgoedrecht

LEES ONZE LAATSTE BLOGARTIKELEN OVER VASTGOEDRECHT

vve bijdrage

HELP! De VvE-bijdrage wordt niet betaald!

De VvE-bijdrage is een veelbesproken onderwerp in het VvE-recht. Uiteraard, want "het gaat om geld". De discussies variëren. Bijvoorbeeld over ...
Verder Lezen
Koopovereenkomst ontbinden

Koopovereenkomst ontbinden vóór levering?

De verkoop van een woning kent meerdere stappen, zoals de ondertekening van de koopovereenkomst en de levering van de woning ...
Verder Lezen
Ontruiming van het gehuurde

Ontruiming van het gehuurde

Huurders van woon- of bedrijfsruimte voldoen niet altijd aan hun verplichtingen uit de huurovereenkomst. Dit kan tot vervelende situaties leiden ...
Verder Lezen

OVERIGE SPECIALISATIES:

GRATIS ADVOCAAT?

Amstel Advocaten:

Panamalaan 112
1019 AZ Amsterdam

tel:+31 (0)20-5289030
fax:+31 (0)20-5289618

email:info@amsteladvocaten.nl