Advocaat huurrecht in Amsterdam

Advocaat huurrecht in Amsterdam

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advocaat huurrecht in Amsterdam. Bij Amstel Advocaten begrijpen we de complexiteit van huurrechtelijke kwesties en de impact die ze kunnen hebben op zowel huurders als verhuurders in Amsterdam.

Onze ervaren advocaten bieden deskundig advies en bijstand op alle gebieden van het huurrecht, waaronder het opstellen en interpreteren van huurovereenkomsten, geschillen over huurprijzen, achterstallig onderhoud, huurverhogingen en ontruimingen.

Of u nu een huurder bent die te maken heeft met een onrechtmatige opzegging of een verhuurder die geconfronteerd wordt met een conflict over achterstallige huur, wij zijn hier om u te helpen.

Kies voor Amstel Advocaten voor persoonlijke en doelgerichte juridische bijstand in huurrechtelijke zaken in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe onze ervaren advocaten u kunnen helpen bij het beschermen van uw rechten en belangen.

  • opstellen huurovereenkomsten
  • opstellen algemene bepalingen
  • overlast van de buren
  • achterstallig onderhoud en aansprakelijkstelling
  • gebreken en vervangende machtiging vragen
  • indeplaatsstelling
  • beëindiging van huurovereenkomsten
  • ontruiming
  • huurkoop en koopopties
  • wietplantages

Doordat wij huurders en verhuurders van zowel woningen als bedrijfsruimte en overige gebouwde onroerende zaken bedienen kunnen wij vooraf inspelen op de standpunten van de wederpartij. Dit geldt overigens ook voor onze kennis op het gebied van VvE recht. Hierdoor staat u al gauw 1-0 voor. Wij weten verder als geen ander dat naast juridische argumenten ook sociale argumenten belangrijk zijn om een zaak in de rechtszaal te winnen.

Over Amstel Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor in Amsterdam maar het typeert ons dat we niet traditioneel zijn. Wij werken hard aan een directe aanpak en een werkbare oplossing. Zo leveren we u goed en praktisch advies waar u mee verder kunt. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocatenkantoor. Daarom werken bij ons advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen.

Regio

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord en in Oostelijk Havengebied.

Contact opnemen

Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van huurrecht? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek ontdekken we graag op wat voor manier we in de toekomst kunnen samenwerken.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider