Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Bouwrecht advocaat Amsterdam

Bouwrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een no-nonsens advocatenkantoor in Amsterdam die gespecialiseerd is in bouwrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amstel Advocaten helpt particulieren en ondernemers met juridische problemen. We zijn vindingrijk, creatief en we geven nooit op.

Hulp bij bouwrecht

Het bouwrecht gaat over de verhoudingen tussen partijen zoals de opdrachtgever, de aannemer, de buren, de architect, de financier, een projectontwikkelaar en de overheid. Vanwege de verscheidenheid aan partijen zijn er veel regels. Deze regels kunnen complex zijn. Kennis van zaken is dus noodzakelijk. Amstel Advocaten wordt niet alleen benaderd om partijen bij te staan tijdens een procedure maar juist ook bij aanvang en gedurende een bouwproject. Hierdoor worden veel procedures voorkomen.

Amstel Advocaten adviseert en procedeert bij de civielrechtelijke vraagstukken van het bouwrecht. Wij behandelen zaken op het gebied van:

  • arbitrage
  • de overeenkomst van aanneming van werk (onder regie)
  • aansprakelijkheid
  • (verborgen) gebreken
  • kort geding en bouwstop
  • goederenrecht (erfdienstbaarheid, opstal en erfpacht)
  • incasso van onbetaalde rekeningen
  • garanties
  • funderingsherstel
  • mandeligheid en toestemming

Over Amstel Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor in Amsterdam, maar we zijn alles behalve traditioneel. Wij staan voor een directe aanpak en een werkbare oplossing. U kunt bij ons rekenen op goed en praktisch advies waar u echt iets mee kan. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

Wij zijn naast bouwrecht ook gespecialiseerd in burenrecht, VvE-recht en huurrecht. Dat kan vooral handig als bij uw probleem deze rechtsgebieden elkaar overlappen en u een bouwrecht advocaat in Amsterdam zoekt.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocatenkantoor. Daarom werken bij ons advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Geen probleem.

Regio

Onze klanten bevinden zich door het hele land maar natuurlijk ook  in Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord en in Oostelijk Havengebied.

Contact opnemen

Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van bouwrecht? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek ontdekken we graag op wat voor manier we in de toekomst kunnen samenwerken.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider