Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Contractenrecht advocaat Amsterdam

Contractenrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een no-nonsens advocatenkantoor in Amsterdam dat gespecialiseerd is in contractenrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amstel Advocaten helpt particulieren en ondernemers met juridische problemen. We zijn vindingrijk, creatief en we geven nooit op. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in VvE-recht, bouwrecht, huurrecht en burenrecht. Wel zo handig als u een dergelijke overeenkomst wil laten checken door een contractenrecht advocaat in Amsterdam.

Hulp bij contractenrecht

Amstel Advocaten kan u bijstaan bij het opstellen van goede contracten op het gebied van het vastgoedrecht. Ook voor het opstellen of controleren van andere stukken die deskundigheid vereisen kunt u bij ons terecht. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • overeenkomsten in de meest brede zin (huur, koop, aanneming van werk)
  • algemene voorwaarden
  • letter of intent
  • garantiebepalingen
  • vaststellingsovereenkomst (gebreken en schade)
  • concept VVE-besluiten
  • concept teksten voor wijziging splitsingsakte
  • overeenkomsten van geldlening en zekerheden
  • gebruiksovereenkomst (m.b.t. gemeenschappelijke zaken in de VvE)
  • gebruiksovereenkomst (m.b.t. onroerend goed en bijvoorbeeld ter voorkoming van erfdienstbaarheid)

Over Amstel Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor in Amsterdam, maar we zijn alles behalve traditioneel. Wij staan voor een directe aanpak en een werkbare oplossing. U kunt bij ons rekenen op goed en praktisch advies waar u echt iets mee kan. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocatenkantoor. Daarom werken bij ons advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen. Geen probleem.

Regio

Onze klanten bevinden zich in in Nederland en uiteraard de regio Amsterdam en Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam-Noord en in Oostelijk Havengebied.

Contact opnemen

Op zoek naar een contractenrecht advocaat Amsterdam? Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van contractenrecht? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek ontdekken we graag op wat voor manier we in de toekomst kunnen samenwerken.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider