Address:34 Newton St, Chicago

Categorieën

Facebook
Linkedin

Advocaat Amsterdam

Amstel Advocaten wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een no-nonsens advocatenkantoor in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amstel Advocaten helpt ondernemers en particulieren met juridische uitdagingen. We zijn creatief, vindingrijk en we geven nooit op.

Over Amstel Advocaten

Amstel Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Wij houden van een directe aanpak en een werkbare oplossing. U kunt bij ons rekenen op goed en praktisch advies waar u mee verder kan. Mocht het uitdraaien op procederen dan hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij geloven dat alleen juridische kennis en ervaring niet genoeg is voor een advocaat. Daarom werken bij ons vijf ervaren advocaten die vindingrijk zijn en beschikken over een creatieve insteek. Heldere communicatie en korte lijnen kenmerken onze werkwijze. En heeft u een vraag? Schroom niet om te bellen naar 020-5289030.

We zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Regio

Onze klanten bevinden zich in het gehele land maar natuurlijk ook veel uit Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord en het Oostelijk Havengebied.  We zijn goed bereikbaar.

Contact opnemen

Heeft u juridische bijstand nodig? Wilt u erachter komen of Amstel Advocaten bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek voorzien wij u graag van de nodige informatie om erachter te komen of Amstel Advocaten bij u past. Transparantie staat hoog in het vaandel. Wij zijn altijd duidelijk over kansen, risico’s en kosten. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

KOPJE KOFFIE DRINKEN?

Stel uw vraag
close slider